Alanya/Toroslar-19/20 Eylül 2020

Bir aile işi için 19 Eylül 2020 Cumartesi günü Ankara-Konya üzerinden Alanya’ya gittik. Eşim Züleyha Belen ve baldızım Zehra Köymen ile.

Ankara’dan direk Konya’ya geçmemiz gerekirken, nasıl oldu anlamadım, yolu kaçırdık, kendimizi önce Tuzgölü/Şereflikoçhisar, ardından Aksaray’da bulduk.

Bu vesile ile “Aksaray Malaklısı” isimli köpek cinsini tanıma fırsatı bulduk.

Aksaray Malaklısı

Niğde’nin Altunhisar Kaymakamlığına http://www.altunhisar.gov.tr/ atanan Doğukan Mızrak Antalya’ nın Akseki ilçesi Kaymakamı http://www.akseki.gov.tr/ Volkan Hülür ve Akseki Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ali Özgür Gümüş ile telefonla görüştük, yol esnasında.

Akşam geç saatlerde Alanya’ya ulaştık. Burada Alanya Orman İşletme Müdürü https://antalyaobm.ogm.gov.tr/AlanyaOIM/Sayfalar/default.aspx Yücel Sönmez, daha önce AGM/ÇEM’de beraber çalıştığımız Hülya Kürkçü, OGM’de beraber çalıştığımız Mustafa Şafak, Türksat Personeli Duygu Şafak ile görüştük.

19 Eylül Pazar sabahı erkenden döndük.

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]