GÖNDER 5. Olağan Genel Kurul Çağrısı

Geleceği Önemseyenler Derneği – GÖNDER tüzüğünün 7. Maddesi: “Olağan genel kurul, 3 yılda bir, Nisan ayı içerisinde, yönetim kurulunca belirlenecek gün yer ve saatte toplanır.  Genel kurul toplantıya yönetim kurulunca çağrılır” hükmünü içermektedir.

15 Nisan 2024 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında konu değerlendirilmiş olup, toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

  1. GÖNDER Beşinci Olağan Genel Kurulunun 30 Nisan 2024 Salı günü saat 14:00 – 17:00 saatleri arasında, Orman Mühendisleri Odası Konferans Salonu Beştepe – Ankara adresinde yapılmasına,
  2. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 25 Haziran 2024 günü aynı saat ve yerde yapılmasına,
  3. Genel Kurul Çağrısının tüzüğe uygun şekilde Derneğe ait web sayfasında (www.gonder.org.tr) duyurulmasına,  karar verilmiştir.

GÖNDER 5. Genel Kurulu Gündemi

Tarih      : 30 Nisan 2024

Saat       : 14:00-17:00

Yer         : Orman Mühendisleri Odası Konferans Salonu Beştepe – Ankara

  1. Açılış, Yoklama, Saygı Duruşu
  2. Divan’ın teşekkülü
  3. Gündemin kabulü
  4. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması
  5. Yönetim ve Denetim Kurulunun İbrası
  6. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Belirlenmesi
  7. Diğer hususlar
  8. Dilek ve Temenniler
  9. Kapanış

İlanen Duyurulur.

Edit This Post

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]