İlk Muş izlenimleri

Eşim Züleyha Belen Tarım Kredi Genel Müdürlüğü II. Hukuk Müşaviri olarak çalışıyorken 31 Temmuz 2019 Çarşamba itibari ile emekli oldu.Pek beklemediğimiz bir zamanda gelişen bu süreç bizi yeni arayışlara itti ve Noterliğe başvurdu.

29 Kasım 2019 Cuma günü akşama doğru Ankara Kentpark’ta gezinirken Rize Güneysu Noteri Songül Aral’ ın telefonu ile Muş Altıncı Noterliğine atandığını öğrendik. İlk şaşkınlık, ilk karışık duygular. Muş nere, Ankara nere!

29112019092036vazgecmeliatama_son

Güzel ülkemin ziyaret fırsatı bulamadığım nadir yerlerinden birisi Muş.

Hazırlıklara başladık.  Önce aile çevresi, aile iknası, dostlarla değerlendirme.

Öncelikle atamanın tebliği gerekiyormuş ve ardından en geç bir ay içinde gidip başlama.

3 Aralık 2019 Salı günü Yenimahalle OSTİM Karakolunda tebliğ-tebellüğ belgesini imzaladı Züleyha Hanım.

Züleyha Belen Noterlik Tebellüğ Belgesi_1

8 Aralık 2019 Pazar günü 11:50-13:20 Anadolu Jet Ankara -Muş uçağı ile “Bismillah” dedik.  Güzel bir yolculuktan sonra Muş Sultan Alparslan Havalimanı na  indik.

 

İlk tanıştığımız Kaya Kaptanımız oldu. Yolda giderken Muş Altıncı Noterliği önünde kısa bir mola verip bundan sonraki ekmek teknemiz olacak Muş Altıncı Noterliği önünde ilk fotoğraflarımızı çektirdik.

Ardından Muş Orman İşletme Müdürlüğü misafirhanesine geçtik.  https://elazigobm.ogm.gov.tr/MusOIM/Sayfalar/Default.aspx

İşletme Müdürümüz Mehmet Akbaş https://www.facebook.com/mehmet.akbas.794 SRAP Projesinden http://www.gonder.org.tr/?p=2850 tanıdığım bir meslektaşım.

9 Aralık 2019 Pazartesi günü erkenden Noterliğe geldik. Noter Vekili/Başkatip Mesud Erdenci ile tanıştık. Ardından Muş Adliyesine giderek Nöbetçi Savcı Mehmet Emin Bora’ ya uğradık.  Aynı gün akşamı Noterlik’te devir teslim töreni yapıldı. Savcı bey de katıldı.

10 Aralık 2019 Salı günü sabah

 

 

 

2 Responses to İlk Muş izlenimleri

Geleceğe GÖNDERiler

Geleceğin, kişilerin hayalleriyle ve yaptıklarıyla şekilleneceğinin farkındayız. Herhangi bir şeyi daha iyiye götüreceğine inandığınız bir düşünceniz mi var? Herhangi bir konuda yeni bir fikriniz mi var? “Buldum” dediğiniz bir şey mi icat ettiniz? Heyecanınızı yürekten paylaşıyoruz. “Geleceğe GÖNDERi”lerinizi bizimle paylaşın, destek olalım! Lütfen görüş ve önerilerinizi gonder.carfu@gmail.com eposta adresi ile bizimle paylaşın. Köşe Yazıları bölümünde yazı […]